Vrian Zorgcentrale
Vrian home

Volg de cursussen van Vérian

Vérian verpleegt, verzorgt en begeleidt veel mensen. Maar wist u dat Vérian ook regelmatig cursussen, themabijeenkomsten en workshops organiseert rondom welzijn en zorg. Als u zwanger bent, kunt u een cursus zwangerschapsbegeleiding volgen of u al voorbereiden op uw bevalling door naar de themabijeenkomst 'Rond de 30 weken zwanger' te gaan. Of heeft u behoefte aan een steuntje in de rug bij het opvoeden van uw kleuter? De cursussen en bijeenkomsten van Vérian zijn bedoeld om uw kennis op bepaald gebied te vergroten.    

Cursus 'Opvoeden, ja maar hoe?'

Het opvoeden van uw kinderen kan leiden tot vragen of problemen bij u als ouder. Tijdens de cursus ‘Opvoeden, ja maar hoe?’ leert u de achtergronden en oorzaken van het gedrag van uw kinderen. Ook krijgt u tips en adviezen hoe u het best met het gedrag van uw kind om kunt gaan.

Cursus 'Simpel fit' (Turkse ouders)

Simpel Fit! is een cursus over gezonde voeding en beweging voor kinderen. De cursus is bedoeld voor Turkse moeders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar (basischool). De cursus wordt in het Turks gegeven.

Cursus 'Sociale Vaardigheid voor volwassenen'

De cursus sociale vaardigheden is voor mensen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen en aan te geven wat ze wel en niet willen. Door gerichte oefeningen en het bespreken van voorbeelden worden uw sociale vaardigheden verbeterd.

Cursus 'Opvoeden na een echtscheiding'

Een echtscheiding heeft grote gevolgen voor uw eigen leven en dat van uw kind. Tijdens de echtscheidingscursus leren u en uw kind om zo goed mogelijk met een echtscheiding om te gaan.

Cursus "Opvoeden: Zó' (Turkse ouders)

Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun en advies over de opvoeding van zijn/haar kinderen. De cursus ‘Opvoeden: Zó’, is speciaal voor ouders van Turkse afkomst die vragen hebben over de opvoeding van hun kind(eren).

Cursus 'Ik en de ander' (vrouwengroep) 

De cursus ‘Ik en de ander' is voor vrouwen die het moeilijk vinden om zich te laten zien, richting aan hun leven te geven en een laag gevoel van eigenwaarde hebben. Door beeldende werkvormen leert u waar uw eigen kracht ligt.

Cursus 'Uitkomen met je inkomen'

In een tijd van hoge(re) lasten en minder inkomsten door bijvoorbeeld bezuinigingen is het moeilijk rond te komen met uw geld. De cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ biedt u de helpende hand bij al uw geldzaken.