Vérian home

Met huishoudelijke hulp van Vérian knapt uw huis direct op!

Kunt u vanwege uw leeftijd, gezinssituatie, ziekte of handicap uw huishouden niet meer helemaal zelf regelen en uitvoeren? Groeit het huishouden u boven het hoofd? Vertrouw dan op de huishoudelijke hulp van thuiszorg Vérian Care & Clean BV. Daar knapt uw huis direct van op. En u ook! Onze medewerkers ondersteunen u graag bij het regelen en uitvoeren van al uw huishoudelijke taken zoals:

Door het aanbesteden van huishoudelijke verzorging (Wmo) ofwel huishoudelijke hulp bij diverse gemeenten, is het werkgebied van thuiszorgorganisatie Vérian flink uitgebreid. Vérian Care & Clean BV regelt snel na ontvangst van uw indicatie voor u een huishoudelijke hulp in de gemeenten Amersfoort, Apeldoorn, Bernheze, Beuningen, Brummen, Dalfsen, Druten, Epe, Groesbeek, Heerde, Heumen, Lochem, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Ubbergen, Voorst, West Maas en Waal, Wijchen en Zutphen.

Indicatie Huishoudelijke hulp ontvangen? Vérian helpt u graag!

Heeft u van uw gemeente al een indicatie 'Huishoudelijke hulp' gekregen? En heeft u gekozen voor thuiszorgorganisatie Vérian? Dat is goed nieuws, want binnen 10 werkdagen is uw huishoudelijke hulp geregeld! Na ontvangst van de indicatie van de gemeente door thuiszorg Vérian, gaat onze planner met u bellen. De planner gaat vervolgens samen met u afspreken wanneer de zorg start en welke huishoudelijke hulp bij u thuis komt. Dezelfde planner stemt het verdere verloop met u af waarbij uw wensen uiteraard centraal staan. Verdere werkafspraken worden gemaakt als de huishoudelijke hulp van thuiszorg Vérian voor de eerste keer bij u thuiskomt.

Heeft u nog geen indicatie voor huishoudelijke hulp, klik dan hier.

Nog vragen? Neem voor meer informatie contact op met de Vérian Zorglijn: (088) 126 3 126 en kies vervolgens optie 2. Of download de folder Huishoudelijke Hulp, dan kunt u het nog eens op uw gemak nalezen.

lees verder

Het aantal uren dat u huishoudelijke hulp ontvangt is afhankelijk van uw indicatie die de gemeente afgeeft en uw persoonlijke wensen. Om nog beter aan uw wensen tegemoet te komen, stelt Vérian het op prijs als u aanwezig bent op het moment dat de hulp bij u thuis komt. Zodat u samen met de huishoudelijke hulp bepaalt welke taken uitgevoerd moeten worden.

Bekend gezicht

Een veelgehoord probleem van een huishoudelijke hulp is dat er elke week iemand anders komt schoonmaken. Vérian Care & Clean BV doet er alles aan om zoveel mogelijk dezelfde huishoudelijke hulp bij u in te zetten. Dit maakt het voor u niet alleen een stuk vertrouwder maar ook gezelliger. De huishoudelijke hulp van Vérian is er zowel voor uw huis als voor u!

De huishoudelijke hulp van Vérian Care & Clean BV voert niet alleen zelf huishoudelijke taken uit. Ook zal hij/zij uw huisgenoten, zoals uw kinderen en andere volwassenen, motiveren om taken in de huishouding uit te voeren. Zo wordt u zelf minder zwaar belast en worden de taken in het huishouden goed verdeeld.