Vrian home

Volg de cursussen van Vérian

Vérian verpleegt, verzorgt en begeleidt veel mensen. Maar wist u dat Vérian ook regelmatig cursussen, themabijeenkomsten en workshops organiseert rondom welzijn en zorg. Als u zwanger bent, kunt u een cursus zwangerschapsbegeleiding volgen of u al voorbereiden op uw bevalling door naar de themabijeenkomst 'Rond de 30 weken zwanger' te gaan. Of heeft u behoefte aan een steuntje in de rug bij het opvoeden van uw kleuter? De cursussen en bijeenkomsten van Vérian zijn bedoeld om uw kennis op bepaald gebied te vergroten.  

Cursus 'Opvoeden na een echtscheiding'

Een echtscheiding heeft grote gevolgen voor uw eigen leven en dat van uw kind. Tijdens de echtscheidingscursus leren u en uw kind om zo goed mogelijk met een echtscheiding om te gaan.

Cursus 'Ik en de ander' (vrouwengroep) 

De cursus ‘Ik en de ander' is voor vrouwen die het moeilijk vinden om zich te laten zien, richting aan hun leven te geven en een laag gevoel van eigenwaarde hebben. Door beeldende werkvormen leert u waar uw eigen kracht ligt.

Cursus 'Budgetteren'

In een tijd van hoge(re) lasten en minder inkomsten door bijvoorbeeld bezuinigingen is het moeilijk rond te komen met uw geld. De cursus ‘Budgetteren’ biedt u de helpende hand bij al uw geldzaken.