Vrian home

Maatschappelijk Werk helpt!

Het Maatschappelijk Werk is er voor iedereen, jong en oud. Want iedereen heeft wel eens problemen; relatieproblemen, een puberkind dat veel spijbelt, opvoedingsproblemen, moeite om financieel rond te komen, problemen op het werk, etc. Meestal lukt het wel om er zelf wel uit, of met hulp van iemand. Maar het kan zijn dat het niet lukt. Dan is het prettig om te weten dat u bij iemand terecht kunt die onafhankelijk en deskundig is. Die samen met u kan werken aan een oplossing voor uw problemen.

Vérian biedt verschillende vormen van Maatschappelijk Werk aan:

Op deze pagina’s vindt u meer informatie hierover. Staat uw specifieke probleem er niet tussen? Aarzel niet om ons te bellen via de Zorglijn: (088) 126 3 126. Of kom vrijblijvend en kosteloos langs op één van de wekelijkse inloopspreekuren. Verder biedt Maatschappelijk werk diverse cursussen aan.

Vérian biedt Maatschappelijk Werk aan in de gemeenten Hattem, Heerde en Epe.

Bent u inwoner van de gemeente Hattem, Heerde of Epe en wilt u zich aanmelden voor Maatschappelijk Werk? Dat kunt u doen via dit digitale aanmeldformulier. Wilt u graag eerst wat meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u dit digitale formulier invullen.