Vrian home

De Molenhof Zwolle

Een nieuwe uitdaging!

Sinds afgelopen 1 juli is het zover: het Vérian Molenhof team is met veel enthousiasme, kwaliteit en ambitie gestart als dé partner in zorg-, welzijn- en gemaksdiensten voor alle bewoners van de Molenhof in Zwolle.

De Molenhof

Tot 1 juli 2017 was De Molenhof een ‘oud’ verpleeg- en verzorgingstehuis. In het afgelopen halfjaar is door onze partner, en eigenaar van het pand, Habion ontzettend hard gewerkt aan een grote transformatie. Sinds 1 juli zijn de eerste 50, van de in totaal 100, appartementen opgeleverd vanuit het 2e jeugd principe. Daar zijn we trots op! Het pand wordt opgeknapt, alle appartementen hebben een nieuwe, jonge en frisse uitstraling gekregen en de gangen zijn opnieuw aangekleed. Zo ontstaat er een ‘wijk in een woonwijk’ die per 01 januari 2018 volledig is gerenoveerd. Het nieuwe concept sluit volledig aan bij wie zijn als Vérian. Een zorgorganisatie met professionals die in alle gevallen bij u als bewoner te gast is en rekening houdt met uw wensen en behoeften.

Doelgroepen

90% van de appartementen van de Molenhof zal bewoond worden door mensen met een zorg- of ondersteuningsvraag. 10% van de appartementen wordt bewoond door een andere doelgroep (u kunt hier bijvoorbeeld denken aan studenten). Voor alle bewoners geldt hetzelfde. Namelijk dat er sprake is van ondersteuning naar elkaar. Het omzien naar elkaar is een belangrijk uitgangspunt.

2e jeugd… en dan?

Wat het 2e jeugd concept inhoudt, is niet in één woord te vatten; het is een beleving en ervaring. Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend te komen kijken. Enkele uitgangspunten van het 2e jeugd concept zijn:

Dienstverlening van Vérian

Het Vérian team De Molenhof is 24 uur per dag, gedurende 7 dagen per week, fysiek aanwezig in De Molenhof en biedt alle bewoners met een zorg- en/of ondersteuningsvraag een passend aanbod op maat. Een greep uit de diensten van Vérian bij De Molenhof:

Uniek aan De Molenhof is dat alle financieringsvormen van zorg welkom zijn. Heeft u een beschikking vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), een indicatie vanuit de Zorgverzekeringswet voor de aanspraak wijkverpleging (Zvw) of een beschikking voor langdurige zorg (Wlz)? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres!

Interesse?

Op dit moment zijn er binnen De Molenhof nog diverse appartementen beschikbaar. Verder kent De Molenhof nog 50 aanleunwoningen genaamd ‘Achter de Hoven’ die ook binnen dit prachtige concept vallen. Hiervan zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Wilt u komen wonen in de Molenhof of heeft u een vraag over de mogelijkheden van Vérian binnen dit unieke concept? Dat horen wij natuurlijk graag. U kunt hierover contact opnemen met Marloes Ottenhof via marloesottenhof@verian.nl

Meer informatie vindt u op: