Vrian home

Personenalarmering: Thuis een veilig en zeker gevoel

Wilt u ook langer thuis blijven wonen? Met Personenalarmering van Vérian kunt u uw zelfstandigheid thuis behouden. Gaat er thuis toch iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de Vérian Zorgcentrale. 24 uur per dag het gemak van directe hulp als het nodig is. Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen huis. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.

Alarmering en zorg

Bij u thuis wordt een alarmeringstoestel geplaatst. U draagt een alarmknop in de vorm van een polsband of clip. Zodra u de alarmknop indrukt, komt u onmiddellijk rechtstreeks in contact met een verpleegkundig zorgcentralist van de Vérian Zorgcentrale. De zorgcentralist ziet direct op het computerscherm wie u bent en waar u woont. Dus ook wanneer u buiten bewustzijn bent of moeilijk kunt spreken. Meestal kan de zorgcentralist snel een inschatting maken van uw noodsituatie en overgaan tot de gewenste zorgopvolging:

Uiteraard schakelt de zorgcentralist bij acute noodsituaties ook direct de alarmdienst 112 in.

Extra voorzieningen

Aan de personenalarmering kunnen nog meer technische voorzieningen gekoppeld worden, zoals:

Belangstelling?

Wilt u vrijblijvend meer informatie, neem dan contact op met onze afdeling Personenalarmering: (088) 126 3 126 of personenalarmering@verian.nl. Onze medewerkers staan u graag de woord en adviseren u welke voorzieningen het meest geschikt zijn in uw situatie. Ook kunt u hier digitaal een belangstellingsformulier invullen. U wordt dat zo snel mogelijk terug gebeld of u ontvangt digitaal of per post een informatiepakket.