Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je kunt zien een vrolijk en divers team. Ons team bestaat uit: wijkverpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden, verzorgenden en verzorgende niveau 2. Daarnaast werken we veel samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en stomazorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Berg en Bos

Team Berg en Bos bestaat uit 2 wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden en verzorgende niveau 2.

Dit zijn wij!

Wij zijn een hecht team. Collegialiteit is in ons team erg belangrijk. Wij hebben veel voor elkaar over. Wij vinden het fijn om elkaar te ondersteunen bij persoonlijke ontwikkelingen en het begeleiden van collega’s en stagiaires tot naaste collega’s. Daarbij zijn wij beginnend zelfsturend.

Hier staan wij voor!

Wij hebben hart voor de zorg en de cliënt. We staan voor kwaliteit van zorg. Wij krijgen dan ook regelmatig positieve resultaten terug van onze cliënten.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Ben jij iemand die hart voor de zorg heeft en waar de cliënt centraal staat, waar geen enkele werkdag hetzelfde is, kritisch, collegiaal en flexibel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze cliënten

Onze cliënten wonen in het Noord-Westen van Apeldoorn. Onze cliëntenpopulatie bestaat met name uit de kwetsbare oudere. Onze wijk is zeer divers van de villawijk Berg en Bos tot “Het rode dorp” en de mooie groene omgeving van Hoog Soeren / Assel. Achter elke voordeur weer een ander verhaal.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Apeldoorn en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Apeldoorn Noord-West, Hoog Soeren / Assel:

Verder biedt Vérian in Apeldoorn en omstreken: