Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een vrolijk, en ook dynamisch team. Wij werken ook regelmatig samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en stomazorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Apeldoorn Centrum

Team Apeldoorn Centrum bestaat uit 2 Wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, VIG-ers en verzorgenden.

Dit zijn wij!

Wij zijn een hecht team. Daardoor durven wij elkaar ook aan te spreken op ‘ongewenst gedrag’. Daarnaast werken wij heel zelforganiserend; regelen zelf overleg met het team, het voorzitterschap wordt onderling verdeeld en we geven zelf invulling aan het overleg en de uitvoering van beleid. Die verantwoordelijkheid kan ons team goed aan.

Hier staan wij voor!

Misschien een inkoppertje, maar wij gaan voor kwaliteit van zorg! Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om er voor elkaar te zijn. Ook wij zijn maar mensen en moeten soms ons hart luchten als zich een heftige situatie heeft voorgedaan. Als collega’s in de zorg snap je elkaar soms beter dan je naasten.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Ben jij iemand die het leuk vindt om in een omgeving te werken waar altijd wel iets gebeurt, waar cliënt situaties bijna nooit hetzelfde zijn, waar beweging is en waar beroep wordt gedaan op jouw creativiteit en doortastendheid? En vóór kwaliteit van zorg gaat?! Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze cliënten

Onze cliënten wonen allemaal in het centrum van Apeldoorn. Hier bevinden zich grote stadsvilla’s, luxe appartementen en kleine kamerappartementen. In al deze stukjes wijk vind je ook weer verschillende mensen met verschillende achtergronden en problemen en je moet het leuk vinden om je hier als zorgverlener steeds op aan te passen. Voor ons betekent dit juist de charme van de wijk, en als jij dit ook zo ziet, dan zit je hier goed!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Apeldoorn en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Apeldoorn:

Verder biedt Vérian in Apeldoorn en omstreken: