Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Ons team bestaat uit: een wijkverpleegkundige, verpleegkundigen in de wijk, wijkziekenverzorgenden verzorgenden. Daarnaast werken we samen met de collega’s van de specialistische teams wanneer dat nodig is, zoals dementie, wondzorg en stomazorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Ede-Wageningen

Team Ede-Wageningen bestaat uit 3 subteams. Twee teams in Ede en een team in Wageningen/Bennekom.

Dit zijn wij!

We zijn enthousiast! We voelen ons verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede zorg. Als collega’s staan we voor elkaar klaar, we ondersteunen elkaar. In de ochtenden werken we nauw samen met een koppelmaatje, waar we niet alleen de cliënten mee bespreken maar waar we ook vakanties en werkdagen mee plannen.

Hier staan wij voor!

Wij willen cliëntgerichte zorg leveren. Wij zijn zelforganiserend. Dit wil zeggen dat we als team verantwoordelijk zijn voor het stellen van doelen en zijn we uiteraard verantwoordelijk voor het verdelen van onze diensten en activiteiten. Vérian zorgt voor de scholing die voor een zelforganiserend team nodig is. Via Vérian is het mogelijk om je bij te scholen.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Je werkt graag zelfstandig bij de cliënten thuis. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende cliëntsituaties, deze zijn heel divers. Omgaan met veranderingen en onverwachte situaties moet voor jou geen probleem zijn. die vinden nogal eens plaats in de thuiszorg. Je moet ook wel communicatief vaardig zijn, want je zult veel contact hebben met de hulpverleners om een cliënt heen.

Onze cliënten

We hebben een divers cliëntenbestand. De meeste cliënten zijn kwetsbare ouderen en de zorgvragen zijn heel wisselend. We proberen de cliënten te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Ede, Wageningen en Bennekom

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Ede, Wageningen en Bennekom:

Verder biedt Vérian in Ede, Wageningen en Bennekom: