Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Wij zijn enthousiast, energiek team. Wij staan voor professionele zorgverlening. Wij werken veel samen met collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg, en casemanagers dementie, maar ook het Technoteam en TAZ-team (nachtzorg).

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Epe

Team Epe bestaat uit 2 subteams met Wijkverpleegkundigen, verpleegkundige in de wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, maar open team. We zijn zelf organiserend. Dat houd onder andere in dat we zelf de routes plannen en roosters maken. Zelfredzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Hier staan wij voor!

Cliënten zorg op maat geven zodat hij zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Samenwerken is onze kracht.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Ben jij flexibel, enthousiast en deskundig? Werk jij met passie voor de thuiszorg? Wil je werken in een prachtige uitgestrekte omgeving? Solliciteer dan bij team Epe want: ‘Team Epe heeft het!’

Onze cliënten

Binnen ons team vind je een leuke mix van cliënten. Van jong tot oud, van laag complex tot hoog complex. De meeste cliënten zijn kwetsbare ouderen en de zorgvragen zijn heel wisselend. We proberen de cliënten te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Epe en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Epe en Oene:

Verder biedt Vérian in Epe en omstreken: