Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een vrolijk team. Ons team bestaan uit: wijkverpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verpleegkundigen. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met Team Ermelo

Team Ermelo bestaat uit 2 subteams, Team Ermelo en Team Harderwijk/Putten, met ieder een Wijkverpleegkundige, wijkziekenverzorgenden en verpleegkundigen.

Dit zijn wij!

We zijn een stabiel, betrouwbaar en zelforganiserend team. Dit houdt onder andere in dat we zelf overleggen inplannen en die ook notuleren en zelf verantwoordelijk zijn voor de roosters.

Hier staan wij voor!

Samen met de cliënt en door kennis, kunde en betrokkenheid van onze verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden passende zorg en ondersteuning bieden. Vérian noemt dit “samen redzaam”. Waarin wij ook graag de samenwerking zoeken met zowel mantelzorgers als andere disciplines, bijvoorbeeld huisartsen.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Enthousiasme voor je vak, doortastendheid, bereidheid tot samenwerking, openheid en een positief kritische houding.

Onze cliënten

Wij verlenen laagcomplexe zorg die bestaat uit een diversiteit in hulpvragen. Zoals stomazorg, katheterzorg, wondzorg en zorg bij dementie.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Ermelo/Harderwijk en Putten

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Ermelo/Harderwijk en Putten:

Verder biedt Vérian in deze omgeving: