Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Een warm en hard werkend team. Ook werken we veel samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en stomazorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Hattem

Team Hattem bestaat uit 3 subteams met ieder een wijkverpleegkundige, verpleegkundigen in de wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, maar open team. Zijn zelforganiserend. We hebben veel over voor onze cliënten maar ook voor elkaar. Plezier in het werk en blije collega’s staan bij ons hoog in het vaandel!

Hier staan wij voor!

Als team staan wij voor een hoge kwaliteit van zorg zowel in complexe als in minder complexe situaties. Cliënten van team Hattem geven ons gemiddeld een 8,5 op ZorgkaartNederland!

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Wij zoeken collega’s die graag in een team werken, veel voor hun collega’s en cliënten over hebben en geen 8 tot 17 mentaliteit hebben. Flexibiliteit en brede inzetbaarheid is bij ons een must!

Onze cliënten

Het cliëntenbestand in Hattem is van oudsher sterk wisselend in complexiteit en samenstelling. Team Hattem levert zorg in veel complexe zorgsituaties waarin alle talenten en vaardigheden van onze collega’s goed benut kunnen worden. Hattem is een prachtig klein en saamhorig stadje. Een cadeautje om in te werken!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Hattem en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Hattem:

Verder biedt Vérian in Hattem en omstreken: