Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een vrolijk team. Ons team bestaan uit: (wijk)verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Daarnaast werken we veel samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg, stomazorg en diabetisch zorg. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Verpleging en Verzorging Heerde

Team Heerde bestaat uit drie wijkverpleegkundigen en verder uit verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Het team is onderverdeeld in subteams van Noord en Zuid. Maak alvast kennis met uw team.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, maar open team. Werken heel zelfsturend en helpen elkaar graag. Wij hebben bijna maandelijks een cliëntbespreking waarin je casussen kunt bespreken waar je op dat moment tegen aan loopt. Samen proberen we naar een oplossing te zoeken.

Hier staan wij voor!

Wij hebben aandacht voor cliënten en staan graag klaar voor hen. Ons team is open en transparant naar de cliënten en medewerkers toe. Cliënten hechten waarde aan vaste gezichten en continuïteit. Dat kunnen wij vaak waarmaken, anders wordt dit bespreekbaar gemaakt met de cliënt. Je wordt middels scholingen up to date gehouden vanwege de veelvoorkomende verpleegtechnische handelingen in Heerde. Je bent altijd welkom op kantoor voor een praatje of voor al je vragen. Doordeweeks zit namelijk altijd een wijkverpleegkundige op kantoor.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en de handen uit de mouwen steken binnen ons team. We hebben een groot en gevarieerd klantenbestand, verspreid over drie gemeenten; Heerde, Veessen en Vorchten. Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om ochtenden, middagen en/of avonden te werken.

Onze cliënten

Onze cliënten in Heerde variëren van jong tot oud, van laag-complex tot zeer-complex. We hebben te maken met zowel psychiatrische als dementerende en kwetsbare ouderen.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Heerde en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Heerde, Veessen en Vorchten:

Verder biedt Vérian in Heerde en omstreken:

Inloopspreekuur

In het gezondheidscentrum aan de Brinklaan is er wekelijks op maandag, dinsdag en donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur een inloopspreekuur voor cliënten, mantelzorgers en zorgverleners. Je kunt dan al je zorg gerelateerde vragen stellen aan een van de wijkverpleegkundigen.