Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een gezellig, en ook dynamisch team. Wij werken ook regelmatig samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en stomazorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Kayersdijk

Team Kayersdijk bestaat uit twee subteams met ieder een wijkverpleegkundige, verpleegkundigen, VIG-ers en verzorgenden.

Dit zijn wij!

Wij zijn een gemengd dynamisch team wat er samen naar streeft om de cliënt de passende zorg te bieden. Team Kayersdijk is een saamhorig team waarin zelfstandig wordt gewerkt en waarin collega’s elkaar ondersteunen waar dat nodig is.

Hier staan wij voor!

Als team gaan wij voor de beste kwaliteit van zorgverlening! Wij vinden het als team belangrijk om de kwaliteit van zorg te waarborgen. We streven ernaar dat de cliënten, maar ook het team, tevreden zijn over de zorg die geboden wordt.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Als je ons team wilt komen versterken, is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om te werken in de thuiszorg, enthousiast, communicatief vaardig en cliëntgericht kunt werken.

Onze cliënten

Onze clienten wonen in een oorspronkelijk arbeidswijk en hebben diverse culturele achtergronden.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Apeldoorn en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Apeldoorn:

Verder biedt Vérian in Apeldoorn en omstreken