Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een vrolijk en positief team. Ons team bestaan uit: wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Daarnaast werken we regelmatig samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en kwetsbare ouderen. Ook hebben wij in Klarenbeek hele korte lijnen met de huisartsen en andere disciplines. De huisarts schuift ook maandelijks aan tijdens ons teamoverleg wat zorgt voor leerzame momenten.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Klarenbeek

Team Klarenbeek bestaat uit 2 wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, enthousiast, sociaal en open team. Wij krijgen vaak positieve reacties van cliënten over ons team. Klarenbeek is een dorp in een mooie landelijke, bosrijke omgeving met veel buitengebieden. Ook een hecht dorp: ons-kent-ons is hier zeker van toepassing!

Hier staan wij voor!

Wij komen bij cliënten die gehecht zijn aan het leven op het platteland en graag zo lang mogelijk thuis willen wonen. Wij gaan er als team voor om die wens in vervulling te laten gaan.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Ben jij flexibel, enthousiast en deskundig? Werk jij met passie voor de thuiszorg? Wil je werken in een prachtige uitgestrekte omgeving? Solliciteer dan bij team Klarenbeek want: ‘Team Klarenbeek heeft het!’

Onze cliënten

Ons cliëntenbestand bestaat uit gezellige cliënten waar een gemoedelijke sfeer hangt in huis. Wij leveren veel intensieve, langdurige zorg. Wij komen over de vloer bij met name: (jonge) mensen met MS, kwetsbare ouderen en ouderen met dementie. Daarnaast leveren wij ook regelmatig zorg aan cliënten in de palliatieve en/of terminale fase van het leven. Door dit gevarieerde cliëntenbestand zijn onze routes erg afwisselend.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Klarenbeek en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Klarenbeek, Klein Amsterdam en (een klein deel van) Loenen:

Verder biedt Vérian in Klarenbeek en omstreken: