Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! We zijn een collegiaal team. Heb je zin om mee te ontwikkelen en het zelforganiseren vorm te geven, dan ben je bij ons welkom. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Maak kennis met team Twello

Ons team bestaan uit: wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Daarnaast werken we veel samen met collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en stomazorg en werken we samen met andere disciplines, zoals huisartsen.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, maar open team. We zijn een zelforganiserend team. We helpen elkaar waar nodig en af en toe even flink lachen geeft ons een gezonde boost!

Hier staan wij voor!

Kwaliteit van zorg, met plezier werken naar tevredenheid van de cliënt. Onze cliënten beoordelen onze zorg met een ruime 8!

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Professionaliteit, collegialiteit, flexibiliteit en humor. Bezit jij deze eigenschappen, solliciteer dan zeker op één van onze functies!

Onze cliënten

Wij hebben een cliëntbestand van verschillende leeftijden en diverse aandoeningen, kortdurende zorg , langdurige zorg en terminale zorg.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Twello en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Twello, Terwolde, Teuge, Nijbroek en Wilp:

Verder biedt Vérian in Twello en omstreken: