Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Wij zijn enthousiast, energiek team. Wij staan voor professionele zorgverlening. Onze grote drijfveer is de cliënt de eigen regie geven en behoud van zorgonafhankelijkheid. Wij werken veel samen met collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg, en casemanagers dementie, maar ook het Technoteam en TAZ-team (nachtzorg). Daarnaast werken we ook veel samen met collega’s buiten onze organisatie, zoals ziekenhuizen, andere instellingen, maar zeker ook met de huisartsen binnen ons werkgebied en de POH-ers. Multidisciplinair samenwerken staat hoog in het vaandel en wij vervullen daarin graag de verbindende factor tussen de verschilde betrokkenen.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Vaassen

Team Vaassen bestaat uit 3 subteams met ieder een Wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, maar open team. We zijn zelforganiserend. Dat houd onder andere in dat we zelf de routes plannen roosters maken. Zelfredzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Hier staan wij voor!

Cliënten zorg op maat geven zodat hij zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Samenwerken is onze kracht.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Wij zoeken jonge, enthousiaste collega’s die vernieuwen als uitdaging zien!

Onze cliënten

Onze cliënten zijn jong en oud. Ziektebeelden verschillen van heupoperatie tot dementie, in combinatie met psychiatrische ziektebeelden. Onze jongste cliënt op dit moment is 1 jaar, onze oudst 101!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Vaassen en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Vaassen, Emst, Nijbroek, Gortel:

Verder biedt Vérian in Vaassen en omstreken: