Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een gezellig, en ook dynamisch team. Wij werken ook regelmatig samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals wondzorg en stomazorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Kayersdijk

Team Apeldoorn Zevenhuizen bestaat uit 25 collega’s. 2 Wijkverpleegkundigen, 2 verpleegkundigen, 11 VIG-ers en 10 verzorgenden.

Dit zijn wij!

Wij zijn een gemotiveerd team. We gaan voor de beste zorgverlening, waarbij de cliënt en haar omgeving centraal staat. Daarnaast zijn we ook coachend naar elkaar toe. We werken zelforganiserend, wat onder andere inhoudt dat we zelf de overleggen plannen en notuleren, zelf het vakantierooster maken en zelf over promotie van onze diensten mogen nadenken.

Hier staan wij voor!

Zoals gezegd gaan we voor de beste zorgverlening. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om er voor elkaar te zijn. Ook wij zijn maar mensen en moeten soms ons hart luchten als zich een heftige situatie heeft voorgedaan. Als collega’s in de zorg snap je elkaar soms beter dan je naasten.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Een gezonde drive, passie voor de zorg hebben, zelfstandig kunnen werken en een gezonde dosis humor is ook altijd leuk meegenomen!

Onze cliënten

We bedienen cliënten van jong tot uit. Kortdurende zorg, langdurige zorg en ook terminale zorg. We komen bij de cliënten thuis. Die situaties kunnen heel verschillend zijn. Daar moet je wel mee om kunnen gaan. Maar wij vinden het vooral een leuke uitdaging!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Apeldoorn en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Apeldoorn:

Verder biedt Vérian in Apeldoorn en omstreken: