Vrian home

Voedingsvoorlichting & Dieetadvisering

Bent u verwezen naar de diëtist door uw huisarts of specialist? Of wilt u zelf graag werken aan een gezondere leefstijl, dan bent u bij de diëtist van Vérian op de juiste plaats. De diëtist van Vérian is de specialist op het gebied van gezonde voeding en voeding bij ziekten. U krijgt bij de diëtist een individueel dieetadvies waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke leefstijl en voedingsgewoonten.

De diëtisten van Vérian zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Daarnaast zijn ze ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De diëtist adviseert over voeding:

Persoonlijk dieetadvies? Spreek direct af met de diëtist van thuiszorg Vérian!

De diëtisten van thuiszorg Vérian houden iedere werkdag spreekuur op diverse locaties in Apeldoorn, Beekbergen, Brummen, Eerbeek, Epe, Emst, Hattem, Heerde, Klarenbeek, Twello, Terwolde, Vaassen, Wapenveld en Wezep. De spreekuren zijn zowel overdag als ’s avonds en er is altijd een spreekuur bij u in de buurt. Bent u wegens ziekte of handicap niet in staat naar het spreekuur te komen? Dat is geen probleem. De diëtist van thuiszorg Vérian komt dan bij u thuis.

lees verder

Vergoeding voeding- en dieetadvisering

Dieetadvisering wordt drie uur vergoed vanuit de basisverzekering, vanuit het eigen risico (kinderen tot 18 jaar hebben geen eigen risico). Sommige verzekeraars vergoeden uit de aanvullende verzekering extra uren dieetadvisering. Mensen met diabetes mellitus, risico op hart- en vaatziekten of COPD komen in aanmerking voor dieetadvisering vanuit de ketenzorg, op verwijzing van de huisarts. Het is belangrijk om vooraf uw polisvoorwaarden te raadplegen.

Voor het maken van een afspraak met een dietist, kunt u bellen met de Zorglijn: (088) 126 3 126. De zorgcentralist maakt met u een afspraak. U kunt ook een mail sturen om een afspraak te maken: dietist@verian.nl. Of het online formulier invullen.

Direct Toegankelijke Diëtist

U kunt zonder verwijzing bij de diëtist terecht. De diëtisten van Vérian geven er echter de voorkeur aan om mensen met een ziektebeeld alleen te begeleiden als er een verwijzing is van de (huis)arts.

Voorlichting

Indien u interesse heeft in een (groeps)voorlichting, neem dan voor een offerte contact op via dietist@verian.nl.