Vérian home

Langer zelfstandig thuis met het VĂ©rian Voordeel Pakket

Bang zijn om te vallen in uw eigen huis? Niet meer zelf kunnen of willen koken. Naar de kapper of pedicure willen, maar slecht ter been? Ergeren aan de keukenkastjes die al maanden scheef hangen? Iedereen loopt wel eens tegen dit soort ongemakken aan. Vérian wil in deze situaties iets voor u betekenen. Wat dacht u van personenalarmering waarmee u met één druk op de knop contact heeft met een verpleegkundige van onze Zorgcentrale. Dagelijks een gezonde maaltijd op tafel door de maaltijdservice aan huis. Of een pedicure, kapper en zelfs een oogmeting of ontspanningsmassage gewoon bij u thuis. Allemaal comfortdiensten die het voor u mogelijk maken langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Uw voordelen met het Vérian Voordeel Pakket

Voor u hebben we de gemaksdiensten ondergebracht in het Vérian Voordeel Pakket. Abonnees van het Vérian Voordeel Pakket ontvangen aantrekkelijke kortingen op allerlei diensten. Voor € 18,25 (tarief 2017) kunt u een jaar lang gebruik maken van alle voordelen van het Vérian Voordeel Pakket. Wat dacht u van:

Om alle comfortdiensten en bijbehorende kortingen te bekijken, klikt u hier.

Abonnee worden

Voor € 18,25 (tarief 2017) kunt u een jaar lang gebruik maken van alle voordelen van het Vérian Voordeel Pakket. U kunt iedere eerste van de maand abonnee worden. In de maand dat u abonnee wordt, wordt het abonnementsgeld voor een jaar geïncasseerd. Een extra voordeel is dat u niet alleen profiteert van uw jaarabonnement. Uw gezinsleden (wonende op hetzelfde adres) profiteren gratis mee. In de Productspecifieke voorwaarden leest u de rechten en plichten bij het aangaan van een VVP-abonnement.

U kunt een aanmeldingsformulier met machtigingskaart aanvragen via onze Zorglijn (088) 126 3 126 of u kunt hier direct digitaal een VVP-abonnement afsluiten.