skip to Main Content

Vakantiewerk

Vérian is tijdens de vakanties ook regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor diverse functies. Een overzicht van deze functies vind je hieronder.

Staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Vul dan een open sollicitatie in, het liefst zo volledig mogelijk. Wij zullen zo spoedig mogelijk bekijken welke mogelijkheden er voor je zijn!

Onze kernwaarden
Om onze ambities waar te maken vinden wij het essentieel dat onze medewerkers zich herkennen in en handelen volgens onze 5 kernwaarden:

1. Ondernemerschap

Bij Vérian gebruiken wij onze regelruimte en ondernemende kwaliteiten om de eigen verantwoordelijkheden voor onze resultaten actief te nemen.

2. Passie

Wij hebben passie voor ons vak, onze cliënten en hun netwerk, onze collega’s en onze organisatie.

3. Flexibel

Wij kunnen en willen meebewegen met de veranderingen die op ons afkomen.

4. Teamwork

Ik stel mij open op en ben bereid gevraagd en ongevraagd in gesprek te gaan over de uitvoering van mijn werk.

5. Professioneel

Ik doe mijn werk met zorg en deskundigheid vanuit (zelf)gestelde doelen en kaders en communiceer daar adequaat over.

Algemene arbeidsvoorwaarden

Vérian is als dé aanbieder voor veelzijdige zorg thuis aangesloten bij de CAO voor Verpleeg-, verzorgingshuizen en Thuiszorg aangesloten. Klik op de link voor meer informatie over deze CAO.

Collectiviteitskorting

Vérian heeft als werkgever collectiviteitskortingen afgesloten met CZ. Zodra je bij ons in dienst komt word je hier uiteraard volledig over geïnformeerd.

MKSA

Binnen Vérian is het mogelijk om een gedeelte van het arbeidsvoorwaardenpakket aan te passen aan persoonlijke wensen of behoeften; ook wel het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA) genoemd. Dit betekent dat de ene arbeidsvoorwaarde (bron) tegen de andere arbeidsvoorwaarde (doel) kan worden geruild, waarmee fiscaal voordeel kan worden behaald. Hierover word je uiteraard uitgebreid geïnformeerd zodra je bij ons in dienst treedt.

Contractvormen

Als werkgever vinden wij jouw eigen situatie belangrijk en denken wij graag met je mee. Daarom bieden wij verschillende contractvormen aan. Heb jij behoefte aan vastigheid in je uren en inzetbaarheid? Of heb je juist behoefte aan flexibiliteit qua uren en inzetbaarheid? Bij Vérian is alles bespreekbaar. Wij horen graag wat jouw wens is!

×Close search
Zoeken