Vérian home

Medipoint | VĂ©rian Zorgwinkels en Uitleenpunten

Bij de Medipoint | Vérian Zorgwinkels kunt u hulpmiddelen en verpleegartikelen (gratis) lenen, huren of kopen. Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. In de Medipoint | Vérian Zorgwinkels in Apeldoorn en Twello (Voorst) wordt het assortiment telkens aangepast en uitgebreid. Handige hulpmiddelen en verpleegartikelen die het leven met een (chronische) ziekte of beperking makkelijker maken. Denk aan rolstoelen, rollators, sta-op-stoelen, relaxfauteuils, aangepast bestek, sprekende horloges, telefoons met grote toetsen, douchekrukken en nog veel meer. Maar ook vindt u er gezondheidsproducten of sanitaire artikelen. Regelmatig worden er ook demodagen georganiseerd in de winkels. Bijvoorbeeld demodag scootmobiel of demodag gezond zitten. Kunt u niet naar de winkel komen, dan komen de adviseurs van Medipoint Thuisservice naar u toe.

Persoonlijk en deskundig advies

Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen, bij de Medipoint | Vérian Zorgwinkels in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn en in het Medisch Centrum Twello kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen de tijd voor deskundig advies. Als uw hulpmiddel of verpleegartikel in aanmerking komt voor een vergoeding, coördineren wij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar. Voor het lenen van onze hulpmiddelen en verpleegartikelen kunt u ook terecht bij de Vérian Uitleenpunten in Eerbeek, Epe en Heerde.

10 % voordeel met Vérian Voordeel Pakket

Abonnees van het Vérian Voordeel Pakket (VVP) hebben altijd 10 % korting op de aanschaf van koopartikelen. Maar ook kunnen zij profiteren van andere aanbiedingen in de Medipoint | Vérian Zorgwinkel. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op het VVP voor € 18,25 per jaar.

Meer informatie

Wilt u eerst vanuit huis advies inwinnen? Medipoint is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 088 – 10 20 100 (lokaal tarief). Ook kunt u heel veel informatie vinden op de website van Medipoint | Vérian. U kunt hier ook direct online bestellingen plaatsen, zowel leen, huur als koop.