Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een divers en enthousiast team. We hebben veel kennis en kunde in huis. Daarnaast werken wij nauw samen met de collega’s van de specialistische teams, zoals Technoteam, casemanagers dementie, wondverpleegkundige en stomaverpleegkundige.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Brummen

Team Brummen bestaat uit 2 subteams met ieder een wijkverpleegkundige, verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden.

Dit zijn wij!

We zijn een hecht, maar open team. Zijn zelforganiserend. We helpen elkaar bij persoonlijke ontwikkelingen, zo zijn meerdere collega’s in opleiding en begeleiden wij regelmatig stagiaires.

Hier staan wij voor!

Wij hebben hart voor de zorg en voor de cliënt. Het mooie aan ons vak is dat wij de cliënt kunnen ondersteunen zodat de cliënt zo veel en zo lang mogelijk zelfstandig kan functioneren en thuis kan blijven wonen.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Passie voor de verpleging en/of verzorging. Een kritische blik op kwaliteit van zorg en een goede signaleringsfunctie in cliëntsituaties. Flexibiliteit en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze cliënten

De cliëntenpopulatie van team Brummen is zeer divers. Van jong tot oud, ernstig ziek tot herstellende, dorpse cliënten tot cliënten van het platteland. Wij komen in nette, makkelijk te bereiken, moderne woningen en vervolgens is het geen uitzondering dat je tussen de weilanden moet zoeken naar de boerderij van een andere cliënt.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Brummen en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Brummen:

Verder biedt Vérian in Eerbeek en omstreken: