Vérian home
 

lijn

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je interesse toont in ons team! Zoals je ziet een vrolijk en divers team. Een mooie mix van: wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in Wijk, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij:

Maak kennis met team Nijmegen

Team Nijmegen bestaat uit 4 subteams, te weten; Nijmegen, Nijmegen/Groesbeek, Wijchen en Druten. Elk team heeft een eigen Wijkverpleegkundige. Team Nijmegen bestaat verder uit 4 verpleegkundigen in de Wijk, 27 wijkziekenverzorgenden en 18 verzorgenden.

Dit zijn wij!

Ons team is hecht, open en zelforganiserend. Onze subteams werken in de gemeenten Wijchen, Druten, Groesbeek en Nijmegen. Elk subteam werkt zelfstandig en vooral in zijn eigen dorp of wijk. Heeft een subteam hulp nodig bij openstaande diensten, dan helpen we elkaar wel.

Hier staan wij voor!

Team Nijmegen staat voor gezelligheid, collegialiteit en professionaliteit. Wij streven naar tevreden cliënten en tevreden medewerkers! Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Als je bij ons komt werken, wat moet je dan meebrengen?

Flexibiliteit en gezelligheid, dat is wat perfect past in ons team. We zoeken mensen die mee wil werken om ons werkgebied de komende jaren uit te breiden en de kwaliteit van zorg te waarborgen. Past dit wel bij jou, dan is ons team perfect voor jou!

Onze cliënten

Onze cliëntenpopulatie is zeer divers en multicultureel. Dit zie je overigens ook terug in de samenstelling van ons team. Zorgvragen variëren van laag complexe, stabiele zorg tot complexere zorg waar vooral niveau 4 en 5 collega’s ingezet worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren op een van de functies? Laat dan je motivatie en cv achter bij de functie van jouw wensen! En wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons team!

Onze zorg in Nijmegen en omgeving

Team Verpleging & Verzorging Vérian biedt in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen en Druten:

Verder biedt Vérian in Nijmegenen omstreken: